Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

přáníčko

(Jarmila Bucková, 5. 5. 2009 20:32)

Přeji Falkovi a Fionce, aby se jim u nových majitelů moc a moc líbilo, aby se jim dobře dařilo a měli se vždy jako v bavlnce. Sledovala jsem, jak rostou - byla nádherná.

Mainky

(Jitka, 23. 4. 2009 20:58)

Dobrý den,
moc se mi líbí mmk, ale při koupi je promě (bohužel) celkem důlkežitá jejich cena...už jsem měla "zálusk" na birmu, ale po zjištění ceny 20000,- jsem musela tuto volbu zamítnout :(
Mohla by jste mi prosím napsat cenu Vašich MM (neplánuji chovat ani vystavovat, takže klidně "ménněnadějná" nebo s menšími "vadami")
Napište mi prosím na NHS.Ninja@email.cz
Moc děkuji

gratulace

(Jarmila Bucková, 2. 3. 2009 14:55)

Gratuluji Falcovi a Fionce k prvnímu velkému úspěchu na výstavě. Jsou oba doopravdy krásní.

Přání

(Věra, 15. 2. 2009 13:19)

Gratuluji k úspěchu. :-)))

:-)

(Lucka, 10. 2. 2009 19:16)

Zdravím Leni moc hezky Vám ty drobečkové rostou. Loučení asi bude dost těžké. Držím palečky

Ahojky Leni

(Věra, 3. 2. 2009 8:55)

Musím říct, že máš vážně nádherné kočiny a staráš se o ně vzorově. A nejhezčí je, že nejsi snob a pomáháš i kočkám venku. Má sestra by ti asi poradila tu venkovní odchytit a nechat kastrovat, aby další koťátka díky tomu sousedovi netrpěla. V každém případě jsi výborná chovatelka a báječný člověk. Jsem ráda, že tě znám. :-)))

:-)))

(Radka V., 26. 1. 2009 22:52)

Ahojky Leni....no máš to tu pěkné :-) Díky za tip, předčilo to moje očekávání :-)))Nic si z toho nedělěj, raduj se z miminek a snad jednou např i Katarína nebo kdo to byl, už se mi to splývá...pochopí, že nejde jen o TO přeočkování, že je třeba také jistá socializace a "výchova" kočičí mámy, která nejlíp ví jak na to. Ne nový majitel...Někdo to ví, někdo ne, ale snaží se a někdo se nesnaží vůbec. Uvidíme. ahoj a pusinku kotátkům :-)

NÁDHERA

(Markéta, 25. 1. 2009 15:31)

Mainky mám hrozně moc ráda a ty Vaše-ty jsou překrásné :o))

pro Simonu

(Lenka (autor těchto stránek), 21. 1. 2009 20:48)

Vy se nemusíte omlouvat, na Vás se není přece proč zlobit Simono :o))

zbohom

(Simona, 21. 1. 2009 17:14)

Chodte už dočerta a netravujte. Na vlastnej stránke nepripustiíte nič len oslavné ódy na to, čo robíte. nerešpektujete chovateľstvo, tak zalezte už niekam a ostante aspoň potichu a nechválte sa tým čo robíte. Seriózni chovatelia sa vám snažili vysvetliť a všetci sme verili, že pochopíte. Nechcete, OK, píšte ďalej na svojej smiešnej stránke ako sú všetci na vás zlí a koniec. Večné zbohom takým ako ste vy.
Pani Lenka, prepáčte, ale musela som to napísať, pretože na tu ich stránku by to dali, iba keby som ich chválila, alebo poľutovala, ako im všetci ubližujú.

chvala-bohu ZBOHOM :-)

(..., 21. 1. 2009 16:34)

Citujem "Nepřeji si, abyste nadále uváděl příspěvky do mé knihy hostů, protože ta byla zřízena k naprosto jinému účelu"

...dúfam, že to aj dodržíte, ...budem rád.
Zato nemôžem, že takmer nič nechápete, alebo nechcete chápať.

VÁŽNĚ sbohem Danieli !!!!!

(Lenka (autor těchto stránek), 21. 1. 2009 8:53)

A čo ste to za l´udia vy .....? Nestačí Vám napsat, abyste již přestal mou osobu svými vzkazy obtěžovat?! Kdyste odpověděl na můj první dotaz s jasnou odpovědí, dále bych se neptala. Vy jste ho vymazal a pak až na ten další, kdy jsem zmínila vymazání toho prvního jste sice odpověděl, ale ..... co je to za odpověď "možno menej ako Vy"?! Před touhle odpovědí jste si měl nejdřív prostudovat moje stránky. Ano, možná početně jsem jich více měla, ale zprůměrováno na časový úsek a jednu kočku? Nevim nevim. Ale tady to není kdo toho kolik odchoval. To Vy pořád nechápete! Vy nejste chovatel! Já a spousta ostatních, kteří Vás "napadli" myslím mnohem důraznějším způsobem než jsem se já ptala, jsme chovatelé, máme svá zvířata uchovněná, některá s tituly, jsou testovaní na kočičí choroby, pravidelně očkovaní tou nej vakcínou, dodržuji pravidla jako je věk nakrytí kočky, věk krytí kocoura, počet vrhů za určité období, všechn svá zvířata jsem si pořídila jako chovná a k chovu určená s originálem PP, bez vad vyřazujících k chovu - to se právě kontroluje na těch výstavách, resp. ve Vašem případě by to byla jedna jediná výstava, ale tomu Vy se stále strašně bráníte. A pak hodně lidí napadne PROČ ASI? V ČEM JE HÁČEK????? Bojíte se, že kdybyste byl v nějaké organizaci, někdo by Vás mohl kontrolovat a dohlížet na to jak "to" děláte? Je to stále dokola, ale nedokážete napsat, že jste měl xxx (určitý počet) vrhů od jedné kočky za určité období, v jakém věku jste ji nakryl, kolik bylo kocourovi, nikdy jste neodpověděl zda máte originály PP a také transfery, které jsou potřebné k chovu a uchovnění koček. Prostě jste koupil levně kočky a nyní se z toho snažíte profitovat. "Zbavit" se koťat ve dvou měsících, když to začínají akorát pořádně baštit a náklady na jejich stravování postatně stoupnou..... (uváděl jste, že je dáváte později, ale pokud je u 8mi týdenního kotěte napsáno k odběru, znamená to alespoň u nás, že je k odběru),šetřit na očkování, když je dáte takto brzy ..... je toho víc. V několika svých příspěvcích jsem uvedla, že nikdo nepochybuje o tom, že své kočky máte rádi a opravdu to podle fotek vypadá, že je máte v mnohem lepším prostředí než někteří chovatelé. Ale na to jste zase nikdy nereagoval Vy. Takže bych to tímto s konečnou platností uzavřela! Další diskuse je naprosto zbytečná a myslím si, že v tuto chvíli je to věc především chovatelek ze stanice "Z Matrixu" a "Hair Majesty", od kterých máte kocourka a kočičku. Nepřeji si, abyste nadále uváděl příspěvky do mé knihy hostů, protože ta byla zřízena k naprosto jinému účelu. Pokud sem budete psát, stejně jako to děláte Vy, budu nucena Vaše příspěvky mazat. Pokud budu nucena, není problém a knihu hostů zruším zcela!
P.S.: A "mail" a "Vaše názory" jsou naprosto odlišná věc. Jde právě o to, že Vám psalo strašně moc lidí a mne možná obviňujete i z toho, co napsali jiní na Váš mail. Takže pro Vás nepodstatné je pro mne podstatné dost!

čo ste to za ľudia ....

(Daniel_myinfo, 21. 1. 2009 6:12)

Jasný dôkaz toho ako šikovne PREKRÚCATE slová. Janka napísala slovo MAIL, namiesto Kniha návštev (hoci aj na mail nám písali); ...a už sa chytíte nepodstatnej veci.
Ale že som Vám kontrétne NAPÍSAL, resp. odpísal a to až 2 x, koľko mám vrhov za 2 roky, ...a že ich mám možno menej ako Vy.
Samozrejme, že v rámci diskusie, ste mi na moju odpoveď s vysvetlením, ako predávam a koľko mávam vrhom, vôbec NEODPOVEDALI, len ste OPAKOVANE zassa tvrdila svoje a ohovárala ďalej.
Na to ste už asi zabudla.
Ja vám tie príspevky raz všetky pošlem, ak budem mať čas, aby ľudia videli; kto ako reaguje. Potom si už inteligentný slušný človek spraví názor sám.
Ja mám tiež svojich známych, priateľov a každý sa nestačí čudovať a kladú si otázku " ČO STE TO ZA ĽUDIA ?".
A keď podľa Vás OPAKOVANÉ "otázky" a uštipačné rady sú v poriadku ( hoci som už na ne odpovedal) ....
....nie je problém, ....môžem to začať praktizovať aj ja u každého z Vás.
Som zvedaví ako budete reagovať. Kto chce vojnu, ....nech ju má.
S pozdravom Daniel :-))

..... sbohem Danieli

(Lenka (autor těchto stránek), 20. 1. 2009 22:27)

Tak tedy nevím kdo koho obtěžuje ..... Já osobně jsem Vám pane Danieli nenapsala ani jediný mail a ani nyní nebudu psát do Vaší návštěvní knihy, kterou máte mimochodem nazvanou "Vaše názory", a to jen proto, že si to nepřejete. Stejně tak si nepřeji ani já, abyste jakkoliv kontaktoval mou osobu. Takže tady neuvádějte lživé info. Pouze jsem zanesla několik příspěvků do sekce "Vaše názory". A copak je obtěžování zeptat se někoho kdo má na svých stránkách uvedeno, že kocoura a kočky nechává stále u sebe a nijak je neomezuje a nerozděluje, kolik odchová za rok či dva vrhů? Když víme, že kočka je schopna se pářit znovu několik týdnu po porodu kdy kojí a vážně se musí hlídat ona i kocour? Kdybyste můj příspěvek nesmazal a napsal, že v době říje je samozřejmě jako my všichni omezovat musíte, více bych se neptala .....! Copak je "ohovárání" a obtěžování zeptat se někoho, kdo neoprávněně odchovává koťata na zvířatech zakoupených na tzv. mazlíky, za nižší cenu, na kterých je zakázáno dále mláďata odchovávat a mají se do roka vykastrovat? A copak je obtěžování když se někdo zeptá proč někdo prodává taková koťata za cenu 9.000,- SK ve věku 8mi týdnů, kdy nejsou ani naočkovaná, o tom dalším nemluvě ..... a nabízí je jako maincoony, přičemž jejich původ ani hodnověrně prokázat nemůže? Bez originálu PP to dost dobře nejde!
A já jsem napadla Vás jako první????? Tak to tedy nevím co dělaly ty desítky lidí ještě několik týdnů předemnou, kteří dokonce sepsali petici proti Vašemu konání .....?! Já vznesla jen ten první dotaz, pak už jste napadl Vy mne. Bohužel naši korespondenci jste nezveřejnil, ale nějaké útržky a pozměněné pořadí slov vyznívající v jiném smyslu, to jste zveřejnil, že?! Tak už si myslím, že nastal čas, abychom se všichni starali o to své! Já Vám vzkaz ve "Vašich názorech" zanechat nemůžu, protože jej nezveřejníte, maily ode mne si nepřejete, takže ani Vy nepište mně!
Ale jedno je přece jen dobré. Po vzniklé diskusi jste alespoň změnil vzhled svých stránek a neděláte to tak "otevřeně". Je super, že se mi i soukromě na mail ozvali desítky lidí se stejným názorem jako mám já a chovatelé tady v Čechách a asi hlavně Vám Danieli díky za to jak se nám zvedla návštěvnost na našich www. Máme díky Vám hodně nových přátel :O)).

Reakcia

(Jana, 20. 1. 2009 21:03)

Dobry vecer
Slusna pani chovatelka zacala obtazovat prva, my sa iba branime. Tak by konal kazdy. Prepacte, ale mate patent na to, ze vy si mozete dovolit vsetko? Ak sa niekto brani voci Vasmu obtazovaniu a osocovaniu, neustalym utokom, nezmyselnym emailom, pokladate to za obtazovanie? Podla Vas je normalne ohovaranie na strankach inych chovatelov? Jedno nase prislovie hovori Iny kraj iny mrav.....

Katarína

(Simona, 20. 1. 2009 17:31)

- nerozumie tomu, ale na všetko má odpoveď :-)
Kúsok príspevku z corleonecoon.cz

Želám dobrý deň,

našla som Vašu stránku, prečítala som ju a rozhodla som sa napísať môj názor.
To čo ste napísali na vašu stránku http://corleonecoon.cz/vyjadreni.php (Z tohoto důvodu doporučujeme množitelům rychle změnit inzerci na následné znění: "Prodám koťáta podobná Mainské mývalí kočce.....") je tak trošku choré a čudné. Nevyznám sa ani trošku v plemene mainská mývalia mačka, ale nevadí. Nezdá sa vám trošku choré to čo ste uviedli? Prečo by pán Daniel s Janou mal mať na ich stránke www.myinfo.sk , že predávajú mačiatka PODOBNÉ mainskej mývalej mačky???
Veď potomkovia rodičov rovnakej rasy sú tiež tá istá rasa a v žilách im koluje rovnaká krv a teda sú ČISTOKRVNÉ. To vie vyjadriť aj malý žiak, ktorý navštevuje prvý stupeň na základnej škole.
A prečo sa vy staráte do ich mačiek?? Však prečo by nemohli predávať pán Daniel s pani Janou mačiatka, ktoré majú menej ako 13 týždňov? Však preočkovať ich môžu dať aj noví majitelia.

S pozdravom Katarína


reakce

(Jana, 20. 1. 2009 16:47)

Katarína, zřejmě vůbec nevíte o co jde, bude lepší se tedy starat o sebe a ne slušným chovatelům nechávat v knize návštěv takové vzkazy.
A pane Danieli, už toho bylo dost a když Vy nechcete, aby Vás tato chovatelka jakkoliv kontaktovala, asi jí také vzkazy do knihy nevkládejte! I ona by Vaše chování mohla pokládat za OBTĚŽOVÁNÍ!!!!!

...odpoved

(..., 20. 1. 2009 15:20)

Pani Lanzendörferová !!!
Asi ste nedopatrením zmazali moju odpoveď, tak ju sem dávam ešte raz.
To, že nemáte odvahu vyjadrovať sa na vlastnej stránke a píšete na inú; je myslím si, prejavom zbabelosti, farizejstva a to najhrubšieho zrna.

Kvôli takým ľuďom ako ste aj vy, ktorí LEN OHOVÁRAJÚ a trepú nezmysly, som zaviedol pravídlá na mojej knihe návštev.
Lenže ja som na rozdiel od Vás nezmazal hneď prvý a jediný kritický príspevok, ...TAK AKO STE TO UROBILI VY s mojim jediným príspevkom na Vašej stránke
Ja som to spravil až po niekoľkodňovom sústavnom ATAKU vašej skupinky, lebo to už neboli príspevky, ale hrubé invektívy s jasným úmyslom uškodiť mi.
.....xxx.....Mimochodom, ja som ŽIADNU zmluvu NEPORUŠIL, toto si VYPROSÍM.....xxx.....
Vaša kamarátka mi môže kľudne napísať mail, veľmi rád jej napíšem, resp. aj zavolám, lebo verím, že nie je taká ako Vy.

nemam slov..

(Katarína B., 20. 1. 2009 13:53)

vy čo už robíte to je choré
sa uvedomte ! ! !
starajte sa o svoje mačky a neohovárajte NEPRÁVOM pána Daniela a pani Janku..

Odpověď....

(Zuzka, 19. 1. 2009 23:18)

Zdravím pane Danieli!
Vy jste můj příspěvek sice nesmazal,ale Vy jste ho ani neuveřejnil...V tom je ten rozdíl... **05**05
Ale já trvám na tom,že jste porušil smlouvu paní chovatelky,která má ve své smlouvě specifikováno,co se má nebo nemá dělat,pokud si kupujete kotě na tzv.maznáčika...tedy,že buď v určitém věku dáte zvíře vykastrovat nebo doplatíte cenu chovného zvířete...čili máte do určitého věku zvířete možnost se rozhodnout(pokud kotě nemá žádnou vadu,která by ho vylučovala z chovu),zda budete toto zvíře mít jako chovné či nikoliv.... Pokud zvíře není vykastrované a vy na něm odchováváte koťata,tak můžete tvrdit co chcete,ale smlouvu porušujete...to je jedno,že neodchováváte koťata s PP,tím hůře.... Další věc je,že se k tomu všemu hrdě hlásíte.... K tomu,že jste de facto obelhal několik chovatelů,za malý peníz jste nakoupil kočky s tím,že jen chcete mít domácího mazlíčka s rodokmenem,no a pak jste je začal rozmnožovat....
Připadá Vám to fér???!!! Či správné??? Bráno do důsledků,měl byste se přidat na svou "černou listinu " také.... :-) . Ale to byste si neudělal....:-). A co Vám vadí na myšlence,že byste doplatil zvířata chovatelům a zkusil svou činnost zlegalizovat???
Samozřejmě,pokud to nechcete chápat,tak Vás ani toto nepřesvědčí....
S pozdravem
Mgr.Zuzka Lanzendörfer


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »