Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

John

(Smithb337, 21. 9. 2018 15:47)

What's up it's me, I am also visiting this site daily, this website is actually pleasant and the visitors are really sharing fastidious thoughts. fffgkgedgcacdgfe

Bydlení

(Zuzík, 26. 5. 2018 3:14)

Dobrý den, obdivuje, že máte chodvnou stanici v panelákovém bytě. Co na to říkají sousedé, nestěžují si na hluk? Jak to řešíte s pohybem venku - četla jsem, že tyto kočky potřebují výběh venku (formou voliéry).

Re: Bydlení

(Lenka (autor), 26. 5. 2018 11:10)

Zuzíku, tak chovné máme kočky a kocoury, stanici máme chovatelskou :-D V panelákovém bytě, resp. přesněji řečeno ve dvou panelákových bytech žijeme, logicky když máme kočky, máme je zde :-D Mimochodem je to už skoro 14t. A hluk?? No ..... Pražský byt se nachází v místě, kde mají lidé psy, děti,často něco oslavují, jezdí okolo auta a mohu Vás ujistit, že z této domácnosti se neline hluk o nic větší než odjinud, spíš naopak :-) Na rozdíl od psů kočky neštěkají, na rozdíl od dětí nekřičí, nebrebentí, nepropláčou celou noc ...... alkohol nepijí a oslavy nepořádají :-D Moji sousedé vlastně ani nevědí, že kočky mám, jen jedna milovnice koček o nich ví na patře, ale netuší kolik jich je. Ti naproti co mají balkony na nás vidí, ale za ty roky si nikdo nestěžoval, podle toho soudím, že nikoho nerušíme. Naopak často slyším jak na ně lidé z vnitřního dvora nadšeně volají čičí :-D Dodávám, že wécka čistím několikrát denně a pravidelně je vymývám, kočky jsou koupané a pudrované, takže ani na smrad si nikdo nestěžuje :-) Ven naše kočky nechodí, protože kromě toho, že je milujeme mají také dost vysokou hodnotu a najít pak svého miláčka rozjetého před domem ..... no nevím ..... to fakt ne. Klíšťata, blechy apod. včetně nemocí, které by mohly kočky chytit venku též tím pádem neřešíme. V Praze mají kočky balkon vybavený pro ně 2x4m, v bytě je několik vysokých škrabadel, přístupy na skříně ...... nemyslím, že by nějak strádaly. V Lounském bytě, který je tedy podstatně větší nechybí nic z toho co v Praze, je zde i krásný balkon se škrabadlem. Se sousedy trochu problém, ale v tomto případě to není o kočkách, ale o lidech ..... jedna paní stála 30 cm od intenzivně vonící voňavky, která byla zavěšena v bytě hned u dveří v úrovni její hlavy a tvrdila nám do očí, že cítí moč ...... přitom kočka ani wécko v okolí žádné, jen krásná květinová vůně :-) Paní co prý neslyší na jedno ucho vadí, že si kočky v noci hrají (my slyšíme dobře, ale kočky nás nebudí :-) ), prášky na spaní jim rozhodně dávat nebudeme a hračky mají na noc takové, které nedělají "hluk" :-D. A ta jedna co říká na všechna zvířata co vidí nebo potká fuj ...... to je škoda slov ...... Samozřejmě baráček s voliérou větší než bude bydlení pro nás je v plánu, ale chvilku to ještě potrvá.

Hi!

(JesusExova, 25. 4. 2018 11:35)

Hi!

Stránky

(Petr, 12. 4. 2018 9:55)

Dobrý den, rád bych se vyjádřil k přehlednosti a kvalitě Vašich stránek. Nevěřil bych, že v roce 2018 narazím na takové stránky. Takové stránky jsem vídal někdy v roce 2004. Sice vyděláváte desetitisíce na kočkách, ale stránky máte s prominutím jako amatérka. Přeji příjemný zbytek dne.

Re: Stránky

(Lenka (autor), 12. 4. 2018 12:37)

a co na to říct? :-D Opravdu jste mne Petře pobavil! Je vidět, že zřejmě velmi rád rýpete, podle všeho nemáte asi co na práci a hodně se nudíte a navíc máte velmi dobrý přehled o naprosto všem. Jednak o tom jak mají vypadat naše internetové stránky (netušila jsem, že existuje někde nějaká norma pro rok 2018, která musí být splněna, ale normu pro rok 2019 si určitě vyhledám a nastuduji :-D) a také máte naprosto dokonalý přehled o našich příjmech. Pokud byste chtěl nahlédnout do našeho daňového přiznání, určitě Vám to umožním. Ale pozor, asi budete muset sedět, protože budete velmi překvapen :-) A opravdu nemyslím ziskem, ale spíš výší toho mínusu! A jen pro info ...... ano jsem amatér ve tvorbě internetových stránek, prostě zde od r. 2004 shromažďuji pro mne důležité informace o nás a našich kočkách, přidávám fotky a dělám vše (včetně chovu) hlavně srdcem. Kdo chce, na našich webovkách si najde vše co potřebuje. Svoje webovky jsem nikdy za profesionální neoznačila :-D Možná se budete divit, ale i v chovu koček jsem naprostý amatér :-D Zabývám se chovem tohoto krásného plemene v zájmovém chovu, nejsem podnikatel! A pokud umíte číst a počítat, lehce zjistíte, že ti VIP, tedy vykastrovaní žádná koťata nemají :-) A určitě si umíte spočítat i třeba kolik koťat jsme odchovali v r. 2017 a také kolik jsme si jich nechali (a tedy neprodali) ...... a určitě to zvládnete i za roky předtím :-D :-D :-D :-D :-D A jestli si myslíte, že mne komentář jako je Váš naštve nebo urazí tak vězte, že opravdu ne, protože hlupáci, kteří vědí houby se mne opravdu dotknout nemohou ......

Re: Re: Stránky

(Iveta, 15. 4. 2018 22:38)

Pěkně jste mu to dala, fakt si to zasloužil....Lidská závist a hloupost je bezbřehá.

Dotaz

(Monika, 27. 4. 2016 12:44)

Dobrý den,
máte krásnou kočičku. Mohu se jen orientačně zeptat, kolik stoji kotátko u vás? Děkuji a preji hezky den. smolarova18@gmail.com

Re: Dotaz

(Vlaďka, 27. 4. 2016 13:16)

Dobrý den Moniko,
sice netuším, která z kočiček na Vás udělala "dojem", ale na podobné dotazy jako je Váš rádi odpovíme v soukromé zprávě na e-mailu :-). Cena je samozřejmě odpovídající kvalitě koťat, jako v podobných CHS.

Re: Dotaz

(Mgr. Jurij Černjak, 16. 9. 2016 13:38)

Na můj dotaz na cenu paní chovatelka sdělila cenu 1.700 Euro. Vypádá, že neá uplně všechno vpořadku s hlavou. Vřele nedoporučuji.

Re: Dotaz

(Mgr. Jurij Černjak, 16. 9. 2016 13:39)

Na můj dotaz na cenu paní chovatelka sdělila cenu 1.700 Euro. Vypádá, že neá uplně všechno vpořadku s hlavou. Vřele nedoporučuji.

Re: Re: Dotaz

(Lenka (autor), 16. 9. 2016 18:47)

Pan Mgr. Jurij Černjak je osoba, která nemá chovatelskou stanici, není tudíž chovatel a má představu, že si pořídí levné nekastrované koťátko tohoto plemene a bude množit a množit a množit ...... a hlavně vydělávat! Chovatelský záměr žádný, zájem o plemeno absolutně žádný!U nás opravdu získá kotě pouze ten, kdo splňuje naše podmínky a požadavky. U chovného (nekastrovaného) kotěte to prostě musí být chovatel a hlavně tedy osoba důvěryhodná :-D Cena našich koťátek je individuální a je vždy na dohodě obou stran. Pokud má pán dojem, že naše koťata jsou drahá (chudák ani netuší jak moc a hlavně jak moc drahý je "provoz" takové kočky :-D ), může si samozřejmě koupit krásné koťátko jinde :-D Ač vlastně ...... jeho jméno bylo samozřejmě předáno dalším chovatelům, kteří byli varováni před prodejem nekastrovaného kotěte této osobě.

Re: Re: Re: Dotaz

(Mgr. Jurij Černjak, 25. 10. 2016 9:02)

Pan Mgr. Jurij Černjak není množitel a nemá představu, že bude množit, a množit, a množit ….. a hlavně v ydělávat. Pan Mgr. Jurij Černjak chtěl od těch paní kočičku pro rodinu a dětí, ale je mu odporná kastrace kočičích miminek a takových obchodníků se zvířaty, pro které jsou peníze nadevše.
Navíc k tomu pro kamaráda pana Mgr. Jurije Černjaka, který s tou paní chovatelkou mluvil bez ruského přízvuku, cena za koťátko byla 2x menší. Paní totiž považuje cizince za blbce a chce z nich těžit stejně, jako s těch koťátek. To jsou fakta a paní je lhářka, takže zřejmě půjde před soud pro pomluvu.
S pozdravem,
Mgr. Jurij Černjak

Re: Re: Re: Re: Dotaz

(Lenka (autor stránek), 25. 10. 2016 9:08)

Jsou lidi, kteří si prostě nedají a nedají pokoj ..... kočkám nerozumí, protože pokud se na kočkách nechová, je prostě nutná kastrace! Pokud se kočka nevykastruje, může dokonce zemřít na zánět dělohy! Kocour, který není vykastrovaný je dost cítit, pokud nekryje, značkuje, takže skončí nejspíš vyhozenej ...... to jsou fakta! Další věc je ta, že kotě dáme pouze do určitých podmínek, které prostě pán nesplňuje a i kdyby se na hlavu postavil, prostě kotě od nás NEZÍSKÁ!!!!!!!!! A samozřejmě, že cena mazlíčka, tedy kastrovaného kotěte je poloviční nebo třetinová oproti ceně chovného kotěte, které je nekastrované. Možná je dobré si nejdříve zjistit základní informace a potom někoho nazývat lhářem! Takže se hoďte do klidu pane Magistře a přestaňte otravovat slušné lidi-chovatele! Pokud se nudíte a budete neustále obtěžovat vzkazy do naší návštěvní knihy a opakovanými telefonáty, jen pro Vaši informaci, nebezpečné pronásledování je v naší zemi trestný čin!!!!!!!!!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

(Odpověď, 25. 10. 2016 9:39)

Pokud s vašich stránek ihned nezmizí pomluva mé osoby, kterou jsem citoval, tak se do klidu dám až po odsuzujícím rozsudku vůči vám. Je vám to jasně? Nejsem žádný množitel a koťátko jsem chtěl koupit pro rodinu, nikoliv abych množil, množil a množil. Nedáte to ihned pryč, donutí vás k tomu úřady. To vám slibují. A nepoučujte mně o právu. To jsem studoval 6 let.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

(Lenka (autor stránek), 25. 10. 2016 12:18)

Pokud vím, chtěl jste koupit nekastrované kotě ačkoliv nejste chovatel a nemáte zřízenou ani chovatelskou stanici! Kotě Vám neprodáme žádné, smiřte se s tím už konečně a přestaňte nás neustále obtěžovat svými komentáři a neustálými nesmyslnými výhrůžkami! Nikdo Vás nepomluvil, své jméno i své obtěžující příspěvky jste zde přidal sám a dobrovolně. Vzhledem k tomu, že v naší knize hostů příspěvky nemažu, zůstane to zde přesně tak jak jste to sám napsal + moje osvětlení situace, aby lidi byly v obraze když se tak moc snažíte poškodit naše dobré jméno chovatelské stanice. A ano, znovu opakuji, cena kastrovaného kotěte je poloviční nebo třetinová oproti ceně chovného kotěte (nekastrovaného), ale to může získat pouze registrovaný chovatel.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

(Petr Vacenovský, 7. 12. 2016 10:23)

Smutné, co produkují naše vzdělávací ústavy. Po 6 letech studia práv bych doporučil pár let studia jazyka českého a slušného chování. Chovatelce vyslovuji plnou podporu.

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

(Bič Boží, 9. 9. 2017 2:35)

Dobrý den, paní Lenko, nejste v tom sama, p. Č. se mi také snažil dělat problémy sice v jiné oblasti.., nejlepší je s ním vůbec nekomunikovat !!! Dělat že vůbec neexistuje, jeho fotka by měla viset všude, aby mu už nikdo nenaletěl..

Re: Re: Dotaz

(Petr Vacenovský, 7. 12. 2016 10:32)

1700 euro za nekastrované kotě (tedy předpoklad chovu) nemusí být nadsazená. Když se vám cena nelíbí, prostě nechte být a nechovejte se jako arogantní hovado.

Re: Re: Re: Dotaz

(Jitka, 11. 12. 2016 11:07)

Přesně tak, myslím, že taková cena za chovné kotě je odpovídající. Paní Lenka má velmi kvalitní chov a nádnerné kočky. Samozřejmě, že cena na mazlíčka je nižší a i ta je rozumná :)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »