Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

Elis En.

(Jaroslav Marek, 14. 3. 2013 10:09)

Dobrý den. Líbí se nám Vaše stránky a zaujala nás Elis En, je nádherná. Uvádíte, že je velmi hravá a čiperná. Máme již 8 let starého peršana a 7 let starou exotku. Chlap je lenivec, ale holka je pořád aktivní. Vzhledem k povaze Elis En by nás zajímal Váš názor, zda by kočka s takovou aktivní povahou zapadla k naším kočkám. Děkuji za odpověď. Markovi.

Re: Elis En.

(Lenka (autor), 14. 3. 2013 16:47)

Milí Markovi, obávám se, že 7mi letá kočička temperamentu kotěte stačit nemůže ..... ale možná by pomohlo více info o Vaší kočičce/kách, ozvěte se prosím na mail. Návštěvní kniha není vhodné místo pro diskusi :-)

mýválci

(Jana Váňová, 19. 2. 2013 16:10)

Hezký dobrý den, dnes jsem úplnou náhodou zabloudila na Vaše stránky (když jsem hledala webovky Rainbow valley, od které máme naší milovanou kočičku,které již bude letos 9 let - nevíte, ještě Zuzka Otradovská chová mývalky?). Máte krásné stránky a do vašich koťátek jsem se zamilovala :-) Přeji hodně úspěchů a věřím, že někdy naviděnou:-) Jana

odkaz

(Jana, 14. 1. 2013 10:52)

Dobrý den přidala jsem si odkaz na vaše stránky na moje,ale pokud vám to bude vadit dám ho pryč.děkuji

Pěkné stránky

(Jana, 9. 1. 2013 17:15)

Dobrý den,máte moc pěkné stránky a kočičky ty jsou parádní.A hlavně to máte všechno moc pěkně aktualizované což moc chovatelů kočiček nemá.Jelikož jsem na vánoce dostala kotě tehle krásné kočičky tak se koukám po stránkách a zjištuji více informací a ty vaše jsou opravdu parádní.Moc děkuji za veškeré informace, které jsem zde našla.

Re: Pěkné stránky

(Lenka (autor) pro Janu, 10. 1. 2013 20:56)

Děkujeme za pochvalu :-) Kočkami žijeme a prezentace našich koček na webu k tomu tak nějak patří. A i když je Vám určitě nápomocná chovatelka od které kočičku máte, kdybychom mohli i třeba v budoucnu nějak pomoci, klidně se na nás obraťte :-)

Re: Re: Pěkné stránky

(Jana, 11. 1. 2013 19:31)

Moc děkuji,za nabízenou pomoc :-)třebaji využiji hned.Jen jsem se chtěla zeptat jestli se krom těch testů HCm a Felv Fiv vyšetřuje ještě něco jiného a v kolika je vhodné toto vyšetření apsolvovat?Děkuji

This year's winner of the contest :-)

(Daisy84, 29. 11. 2012 9:52)

Dear Suddenblazing.estranky.cz team,
I really appreciate your efforts in cats care and your treatment of cats as they are humans is an attitude I simply share. The winner of this year contest is a marvelous representative of the feline family and really reminds me of one of the cats in Viennese cafe called "Neco", where cats are allowed to be in public place and they are the main attraction there.
Best wishes, Margarita,
<a href="http://www.o2cats.com">Cat furniture on-line store</a>

Přání

(Cveta, 25. 10. 2012 12:41)

Dobrý den,
tak držíme všichni palce a tlapky, aby jste na výstavě zazářili a hlavně ve zdraví a s úspěchy se vrátili. Taky se těšíme až si o tom počteme, máte moc pěkně vždy o akcích psáno. Mnoho zdaru přeje Zeusek s celo rodinkou.

Pochvala

(Táňa, 24. 10. 2012 11:30)

Dobrý den máte krásné stránečky ,ale hlavně kočičky můj syn do budoucna si chce pořídit kočičku přeji aby se vám dařilo s chovem a hodně úspěchu na výstavách,

Prosba o informace :-)

(Andrea, 9. 10. 2012 11:32)

Dobrý den.
Nejprve bych vám chtěla říci, že vaše stránky jsou velmi hezky vedeny a jsem ráda, že alespoň někdo se snaží uvádět nejaktuálnější dění v jeho chs :-)
Dále bych vás chtěla poprosit o radu. Mám téměř roční mainskou kočičku s PP (12.11.2011) a nyní poprvé mrouská. Je mi jí chudinky líto, i když můj čivaváček se snaží o její uspokojení asi to není ono :-D Chtěla bych se zeptat, kdy je vhodné mít poprvé koťátka. Nyní kočička váží 3,20 kg a je v dobré kondici, je komunikativní a přátelská. Moc děkuji za odpověď :-)

Re: Prosba o informace :-)

(Lenka (autor), 9. 10. 2012 15:20)

Andreo, dobrý den. Děkuji za pochvalu a tedy ohledně rady ...... podle chovatelského řádu může být kočka nakryta ve věku 1 rok, podmínkou je ale její uchovnění (takže účast na výstavě a známka Ex) a také by měla být otestovaná přinejmenším na Felv, FIV a měla byste mít genetické vyšetření jejího srdce na HCM. Tohle všechno by měl splňovat samozřejmě i kocour, kterým bude nakryta ..... A pokud chcete koťátka, musíte mít chovatelskou stanici :-)) Pokud byste se chtěla zeptat ještě na něco, ozvěte se na mail (kelkerke@seznam.cz), to bude asi lepší?

Další gratulace

(Vlaďka Š., 8. 8. 2012 21:46)

I my se přidáváme k blahopřání Shakirce a jsme rádi, že jsme pomohli "malou troškou do mlýna". Jsme moc pyšní na našeho chlapečka.

Gratulace

(Ivana, 7. 8. 2012 20:12)

Gratulujeme Shaki k získání titulu "DM"...je to krásná dáma a děkujeme za koťátko získané z jejího odchovu.

Poděkování

(Martina, 16. 7. 2012 22:30)

Dobrý večer,
děkuji za moře času, který jste mi dnes věnovala - byl to sen.
Máte nádherná zvířata, doteď jsem ohromená :-) a nadšená z luxusní péče, kterou jim dopřáváte, to se jen tak nevidí. A to, že děláte dobré skutky - viz. zachráněná Sárinka, to je prostě úžasné.
Držím palce, ať se Vám vše daří!

Re: Poděkování-odpověď

(Lenka (autor), 17. 7. 2012 11:38)

Martino, čas strávený s Vámi při návštěvě byl opravdu super! Já i kočičáci máme rádi návštěvy, které mají kočky opravdu rády a těší je jejich společnost :-)I Vám hodně štěstí!!!!!

vrh C

(Karolína, 5. 7. 2012 13:03)

Dobrý den,Vaše stránky sleduji pravidelně a proto nechápu, proč zde dosud nejsou fotky koťátek, narozených 9.6,12,což bude téměř měsíc,díky

Re: vrh C

(Lenka (autor), 5. 7. 2012 13:20)

Jste opravdu velice pozorný divák našich stránek Karolíno :-)) Díky za upozornění :-D Možná netušíte co obnáší péče o koťátka, zřejmě netušíte jak člověka vytíží vrh koťátek přes tři měsíce a druhý skoro dvoumešíční ..... to je odpověď na Vaši otázku :-) Koťátkům z vrhu "C" se daří velice dobře, všechna zadaná, takže pro případné zájemce stejně nejsou informace o nich podstatné. Samozřejmě až se situace zklidní, budou mít vlastní stránku i naše "Céčka" :-D V současné době ale myslím, že nabídka našich koťátek je hodně široká a vybrat si může naprosto každý :-D Možná mne ale maličko mrzí Vaše "divení se", protože web v takové podobě a tak aktualizovaný jako je ten náš stále marně hledám ..... a chovatelů, kteří koťátka vůbec nezveřejňují je také opravdu hodně .....

breeder

(Lone, 25. 5. 2012 18:19)

Hello ;o) I have some problems with getting in contakt with you, could you send me an email? My adress; aloa@aloa.dk
Many greetings Lone.

(:

(Tereza, 18. 5. 2012 9:03)

Dobrý den,
Vaše stránky pravidelně navštěvuji a nemůžu se nabažit Vašich překrásných koťátek :), obdivuju Artuše..ja opradvu nádherný. Máme doma 3 obyčejné miciny a jsou to rozmazlení míláčci :).
Někdý v průběhu brzkých let, plánuji jsi od Vás nějaké koťátko vzít a dát mu hezký domov, protože tyhle stvoření miluji.
Přeji hezký den, Tereza :)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »