Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

www.myifo.sk

(Jana, 10. 1. 2009 17:12)

Dobry den. Pani Lenka, neda mi nereagovat. Vo Vasich emailoch a prispevkoch, ktore nam posielate pisete stale to iste dookola. Daniel Vam jasne vsetko argumentoval, ale vy stale pisete to iste. Na Vasu stranku ste napisala iba to, co opat tvrdite vy. Preco ste tam nedala celu korespondenciu, tymto mam na mysli aj to ako Daniel na Vase emaily a prispevky reagoval? Prepacte, ale z Vasej strany sa mi to zda nefer. To, co robite vy beriem uz ako natlak voci nam a ohovaranie. Nic v zlom, ale cas, ktory venujete tejto cinnosti lebo neviem ako to mam nazvat, by ste mohli radsej venovat svojim macickam alebo macickam, ktore su na ulici a su odkazane na nasu pomoc. Su radi ked sa im venujeme a mazname sa s nimi. Boli by Vam urcite vdacne.
Vyprosime si, aby ste sa vyjadrovali v takom zmysle ako citujem "Napadaji nas chovatele ako mnozitele a ..." a opakovane spochybnovali nasu doveryhodnost (myslim, tym nase vyjadrenie ohladom poctu vrhov za dva roky), ked uz sme raz na tuto temu od srdca uprimne odpovedali.
Prekopirovala som z nasej web Danielovu odpoved na jeden z Vasich prispevkov.
Zdravím Lenka.
Tie osobné narážky na úvode, ste si mohla odpustiť, ale už si pomaly zvykám na vás.
Pevne verím aj ja, že sa toto pýtate čiste s priateľskej zvedavosti.
Keby som bol špekulant a klamár, (čo nie som), tak by som Vám pekne zdvorilo a diplomaticky odpovedal tak, ...aby ste bola spokojná. Lebo obaja vieme, že keby ste chceli nedodržiavať počet vrhov za dva roky, ...ťažko Vám to dokážu.
N E P R E K R O Č I L som 3 vrhy za dva roky. Možno som ich mal menej ako VY.
Hovorím pravdu, ale pripadám si tu už, ako pri inkvizičnom súde nejaká čarodejnica v stredoveku; alebo ako nejaký vrah na výsluchu.
Ja nie som povinný len a len a len sa SPOVEDAŤ a obhajovať, pred neopodstatnenými obvineniami .
S pozdravom Daniel
PS: Tie macicky v klietkach sme si nevymysleli, ja za to nemozem, ze niektori majitelia to maju aj vyfotene na svojich strankach. Skuste ich najst a prediskutovat to s nimi.

pro majitele stránek www.myinfo.sk

(Lenka, 10. 1. 2009 16:20)

Jen pro Vás, ale i ostatní návštěvníky naší knihy hostů ..... na uvedených stránkách se strhla diskuse o "bezpapírových maincoonech". Jejich majitelé se představuji a píší zde o svých maincoonech s PP a o tom jak odchovávají koťátka bez PP, protože nemají čas jezdit po výstavách. Napadají nás chovatele jako množitele a obviňují nás z toho, že máme své kočky v klecích - tedy někteří..... Na Slovensku stačí k uchovnění kočky jedna jediná výstava!!!!! Kromě jiného zde mají uvedeno i to, že nechávají kočičky a kocoura stále spolu a nijak je neoddělují. Pouze jsem se zeptala kolik vrhů takto za ty dva roky odchovají - my můžeme max. 3, ale kočička je schopná nechat se znovu nakrýt ve 2-3 týdněch věku koťat ..... Počítejte sami, takových vrhů by se dalo stihnout docela dost, ale jak by potom kočička a koťátka vypadali? Z toho důvodu my podstatnou část roku hodně "hlídáme" a bez určitého omezení to prostě nejde. Můj vzkaz byl vymazán jako spousta ostatních, proto jsem se zeptala znovu. A hned jsem nepřítel ..... ????? Bohužel někdo nechápe, že aby odchoval kotě či štěně určitého plemene a mohl ho potom nabízet jako toto plemeno, musí být jeho rodiče uchovněni a odpovídat standardu jak fyzicky, tak i svou povahou. Jsou na to předpisy, kterými se my chovatelé řídíme a jejichž nedodržení se tvrdě trestá. A chovatelství není vůbec o tom jen rodit a prodávat koťátka!
P.S.: Naši kluci a holky jsou také spolu, ale pokud odcházíme z domova, jdeme spát nebo některá z holek mrouká, mají jednu část bytu, druhou mají k dispozici kluci. Klec doma žádnou nemáme a mít nebudeme !!!!!
Zavítejte na tyto stránky a udělejte si názor sami. Možná stihnete i něco z dosud nevymazané knihy hostů :o)) Ale každopádně nikdo těmto lidem nebere jejich lásku ke kočkám a není jejich nepřítelem, podle fotek se mají jejich kočky moc dobře. Jen se pár chovatelů pokusilo vysvětlit co je to kotě plemene maincoon a co ne. Vůbec bych zde nepsala, ale já nemám ve zvyku cokoliv z této sekce mazat, proto je myslím moje reakce na níže uvedený příspěvek samozřejmostí.

www.myifo.sk

(Jana, 10. 1. 2009 11:43)

Dobry den. Moj partner sa uz obhajil pred Vasimi neopodstatnenymi obvineniami mozete si to precitat.
Verim, ze Vas najblizsi prispevok uz bude v priatelskom duchu pretoze netreba vidiet iba zle, ale aj dobre. Odporucam Vam pozriet si film, Tajemstvi, ktory si mozete stiahnut na nasej web, kazdemu da nieco.

Moc velká gratulace!

(Lucie Prokešová z CHS Wine Hill, 27. 11. 2008 21:23)

Ahojky Leni,
moc moc gratuluju Nancy a Andrému k jejich prvním a nádherným koťátkům. Jsou úžasná stejně jako jejich rodiče. Tak jim přeji do vínku hodně zdraví, ať krásně rostou a dělají vám jen samou radost. Všechny moc pozdravuju. Lucka.

Gratuluji ke koťátkům

(Klára Beranová www.snowgarden.cz, 26. 11. 2008 23:01)

I já bych se chtěla přidat ke gratulantům. MOc krásné koťátka, mají ouška jak tygříci. Přeji ať rostou do krásy a budu se těšit na nové foto.

Gratulácia

(Švecová, 20. 11. 2008 12:19)

Ďakujem za pochvalu mačiatok, vidím, že aj u Vás pribudli, teším sa na fotky a informácie o prvých mačiatkach Andrého. Snáď sa niekde na výstave aj uvidíme. Máte toho veľa nového.

Vítám miminka na svět !!!

(Věra K., 19. 11. 2008 17:43)

Moc Vám Vlaďko a Lenko gratuluji ke koťátkům.Už se těším na další fotky!
pěkný večer
Věra

Zdravím Lenko,

(Renata, 11. 11. 2008 22:00)

to je pěkná novinka,gratuluji k černé holčičce.
Těším se až Vás s ní uvidím někde na výstavě,
hezký večer
Renata

:-)

(Markéta, 15. 10. 2008 12:07)

Ahoj Lenko,
vaše nová kočička je kouzelná. Je to od vás moc hezké gesto ujmout se opuštěného tvorečka. Kéž by takových lidí bylo více. Ať krásně roste, je zdravá a prožije krásný kočičí život.
Mějte se pěkně.
Markéta
Scarlet Rose

pro Michalu a ostatní .....

(Lenka, 5. 10. 2008 21:12)

Omlouvám se všem, ale co se týče výstav, dali jsme si tak trošku prázdniny ..... myslím, že si to zasloužím jak já, tak i kočičáci :o)) A v sekci novinky toho sice opravdu moc nepřibylo, ale zrovna včera jsem zaktualizovala stránečky odchovů D,C a B, nedávno jsme zařadili novou fotogalerii "my home, my cattery", fotečky samozřejmě brzy přibudou další, už se na tom pracuje :o)) A navíc brzy připravujeme několik překvapení - budou tři, možná čtyři, ještě uvidíme, ale nechci nic zakřiknout, proto ten klid ..... a věřte, že se bude na co dívat :o)) :o)) :o)) :o)) :o))

Dotaz

(Michala, 5. 10. 2008 21:04)

Dobrý večer, sleduji vaše stránky již delší dobu a moc se mi líbí. Každý týden jste uváděla novinky ve vaší chovné stanici, ale nyní již měsíc žádné novinky nepřibyly. Myslím si, že je to docela škoda, ne?

www.savagecoon.ru

(Ljuba, 10. 9. 2008 14:21)

Hello :)
nice to meet you again , but now online, not in real:)
I was glad to know you personaly.
Best Wishes, Ljuba

Děkujeme

(Markéta, 8. 9. 2008 12:15)

Ahoj Lenko,
moc děkujeme. Všichni jsou v pořádku a krásně rostou. Fotečky už máme taky:-)
Gratuluju k úspěchům kočiček na výstavách.
Mějte se hezky.
Markéta

Vsechno nejlepsi

(Youssef, 4. 9. 2008 2:54)

Take chceme prat vsehcno nejlepsi k narozeninam, a jeste jedno dik :).

gratulace

(Pirklovy, 6. 8. 2008 13:14)

Zasíláme velkou gratulaci k sobotní i nedělní výhře v BIS.Blacku jsi velký krasavec.

Velká gratulace.

(RudyV, RudyV@seznam.cz,, 16. 7. 2008 16:55)

Gratulujeme Andrému k titulu. Paráda. Pamatuju si toho kocoura z loňské výstavy v Ústí,když se za námi v kleci povaloval jakýsi mainí mladík s nádhernou kresbou. No a 12.7.08 jsem měl možnost ho znovu vidět na témže místě a musím říct,že z něho vyrostl opravdu krásný kocour na kterého můžete být právem hrdí. Je prostě nádhernej a ta jeho kresby je fascinující. Takže ještě jednou gratulujeme a přejeme mu do budoucna jen to kočičí nej.

Poděkování

(Lucka P., winehill@tiscali.cz, 18. 6. 2008 0:34)

Děkuji za návštěvu mých stránek, Leni. A též za zanechání vzkazu. Nancy u Vás pozoruji často, jak z ní roste krásná slečna a koukám, že má podobný kukuč jako Noe. Inu jsou sourozenci. :-) Co se týče výstav, tak pokud pojedete tento víkend do Valtic, tak bychom se mohli vidět, i Noeho. :-)) Jinak pak plánujeme asi zase Olomouc začátkem srpna. Mějte se moc pěkně a těším se naviděnou. A ať se daří a kočičkám též.

Krásné kočky

(www.kocouri.7x.cz, 9. 6. 2008 18:08)

Můžete je skouknou na našem webu .... http://www.kocouri.7x.cz/kotatka-k-odberu

Krásné kočky

(www.kocouri.7x.cz, 9. 6. 2008 18:06)

Ahojky mainské jsou mooooc krásné, také máme chovnou tureckou angoru... pěkné číslo. Jinak také máme k odběru koťátka kočky domácí, jsou opravdu nádherná. Takže jestli někdo z okolí, nebo jen návštěvníci mají zájem ujmout nějakého koťátka z 10, tak budeme velice rádi.
Jinak ještě jednou musím říct, že kočky jsou krásné.

Krásné kočičky

(katka, 9. 6. 2008 11:34)

Máte moc krásné kočičky opravdu se mi líbí mají krásný pohled a také jsou výborné
na výstavách


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

následující »